search
Nederlandse topfilm 'Soof 3' zie je binnenkort op Netflix
Films / Nieuws

Nederlandse topfilm 'Soof 3' zie je binnenkort op Netflix

Vorig jaar september ging de film in première in de bioscoop. Vanaf 2 maart kan je de film gaan streamen op Netflix.

Het is nog even wachten tot 2 maart maar niet getreurd. Je kan Soof (2013) en Soof 2 (2016) wel alvast streamen op Netflix. Na de tweede film kreeg Soof ook nog haar eigen serie. Deze kan je echter alleen vinden op Videoland.

De film


Soof (Lies Visschedijk) heeft haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof gaat goed en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Wanneer ze vervolgens toch slecht nieuws krijgt, komt haar dochter eerder terug van het backpacken door India met heel groot nieuws. Soof focust zich voornamelijk op het nieuws van haar dochter zodat ze haar eigen problemen kan ontvluchten. Alleen zal ze toch ook zelf om hulp moeten vragen.

Cast


Niet alleen Visschedijk keert terug in de film. Ook Dan Karaty, Fedja van Huêt, Brent en Niek Schoemaker, Dick van den Toorn en Anneke Blok keren terug naar Soof 3. In de serie deden Elise Schaap, Eva Laurenssen, Roos Dickmann en Sarah Janneh hun intrede en ook zij keren terug in deze film.

Nieuwe gezichten zijn ook van de partij in deze film. Teun Sokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en Manpreet Bachu hebben zich aangesloten voor Soof 3.

Ontvangst


De film is aardig ontvangen zover. IMDB weergeeft de score 6.7/10 aan de film. Soof 3 wordt ook wel omschreven als 'een mooi einde van de reeks', 'feelgoed film maar met een goede dosis humor' en als 'een film met een goede boodschap'.

Bekijk de trailer van Soof 3 hieronder. Je kan de film streamen vanaf 2 maart op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen