search
Fans kiezen de beste scène allertijden uit 'The Big Bang Theory'

Fans kiezen de beste scène allertijden uit 'The Big Bang Theory'

De fans hebben gesproken en wijzen de beste scène uit 12 jaar \'The Big Bang Theory\' aan.

Bas de Kramer
Recentelijk is er poll geweest waarin de fans hun meest favoriete scéne uit 12 seizoenen van The Big Bang Theory mochten kiezen.

Kanshebbers


Er waren diverse scènes die vaak genoemd werden: de eerste kus van Sheldon en Amy, Howard die de ruimte ingaat en het Bollywood dansnummer met Raj en Bernadette. Opvallend is dat dit allemaal scènes zijn waarbij een vleugje romantiek wordt gecombineerd met luchtigheid. Zo ook de scène die als favoriet gekozen is.

De winnaar


Het is de scène waarop Howard en de anderen een lied zingen voor Bernadette terwijl ze vastzit in quarantaine. Howard's oorspronkelijke plan was om de groep een lied voor haar te laten zingen in een romantisch restaurant om hun eerste jaar samen te vieren.

Helaas krijgt Bernadette op haar werk een ongeluk met een virus en belandt ze uit voorzorg in quarantaine in het ziekenhuis. Howard verzamelt zijn vrienden vervolgens alsnog zodat ze het lied nog steeds voor haar kunnen zingen in het ziekenhuis.

Wat volgt is een ontroerende, liefdevollel en hilarische scène waarin Bernadette een serenade krijgt van de man van wie ze houdt en haar (en ook een beetje onze) dierbaarste vrienden uit The Big Bang Theory.Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen