search
Duistere Marvel-superheld 'Moon Knight': is er een toekomst?
Series / Nieuws

Duistere Marvel-superheld 'Moon Knight': is er een toekomst?

Er zijn heel veel gesprekken over een eventueel tweede seizoen van Moon Knight, maar is er nu ook eindelijk een beslissing genomen?

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Moon Knight uitkwam. Het zou eerst een korte serie worden, maar toen werd de laatste aflevering ineens 'seizoensfinale' genoemd. Veel fans hoopten dan ook dat er een tweede seizoen zou komen.

Toen het eerste seizoen eindigde waren zeker niet alle vragen beantwoord. Seizoen twee zou dus verder voort kunnen bouwen op de dingen die nog onduidelijk zijn.

De baas van Marvel, Kevin Feige, vertelde in een interview met Entertainment Weekly dat hij zeker denkt dat er "een toekomst is voor Moon Knight".

Het verhaal van het tweede seizoen


Ook bevestigde Feige dat er gesprekken zijn geweest over een eventueel tweede seizoen. Hij benadrukte ook meteen dat een eventueel tweede seizoen meer een verhaal zou worden.

Dit is wat hij zei:"Met Moon Knight ging het heel erg over [het vertellen van een verhaal]. Het creëert een structuur zodat ik elke ochtend als de wekker afging, niet kon wachten om naar de set te gaan, want ik wilde eens wat anders proberen."

Bekijk hieronder de trailer voor het eerste seizoen en stream Moon Knight op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen