search
Trailer 'You' tweede helft seizoen 4 staat nu online
Series / Trailer

Trailer 'You' tweede helft seizoen 4 staat nu online

De tweede helft van seizoen 4 start op 9 maart, kijk nu alvast de trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succesvolle You is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes. Deze bieden echter geen hints wat de terugkeer van Love (Victoria Pedretti) betreft.

De Netflix-hitserie volgde de boeken in seizoen 1 en 2. Vanaf het derde seizoen wijkt de serie echter beduidend af van Kepnes' verhaal. Wie wil weten hoe het verder gaat moet dus nog heel even afwachten.

Eat The Rich-moordenaar onthuld


Inmiddels is bekend dat Rhys Motrose (Ed Speelers) de moordenaar is. De trailer laat zien dat Rhys zijn vriendschap met Joe (Penn Badgley) wenst voort te zetten. Of de laatste hier blij mee is? Dit lijkt niet bepaald het geval te zijn.

Waanbeeld?


De verrassende terugkeer van Love geeft te denken. In de serie is het niet altijd even duidelijk of Joe's slachtoffers dood of levend zijn. Candace (Ambyr Childers) bleek springlevend ondanks de implicatie dat Joe haar had vermoord. We zagen echter ook een hallucinatie van Joe, waarin hij een gesprek voert met de dode Guinevere (Elizabeth Lail).

Of Love een hersenschim is of niet, en hoe de relatie met Rhys zich ontwikkelt wordt onthuld in de veelbelovende tweede helft.

Je kunt You bekijken op Netflix. Deel 2 van het vierde seizoen is vanaf 9 maart te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen