search
Eerste blik op grote DC-serie 'Gotham Knights'
Series / Nieuws

Eerste blik op grote DC-serie 'Gotham Knights'

The CW heeft ons een eerste blik gegeven op de DC-serie Gotham Knights.

Warner Bros. Television en The CW hebben ons een eerste blik gegeven op de DC-serie Gotham Knights, in de vorm van twee posters. Check ze hieronder!

De serie Gotham Knights deelt zijn naam met een recente videogame, hoewel ze daar wellicht niet perse geassocieerd mee willen worden. Dat spel ontving namelijk veel kritiek.

Gotham Knights-serie


Maar kritiek voor de Gotham Knights-game heeft niets te maken met de Gotham Knights-serie, aangezien het verhaal uiteraard compleet anders wordt.

In de onderstaande Gotham Knights-poster zien we Fallon Smythe als Harper Row, Tyler DiChiara als Cullen Row, Oscar Morgan als Turner Hayes, Navia Robinson als Carrie Kelley / Robin en Olivia Rose Keegan als Duela Doe.

De tweede poster toont ons een nieuwe blik op de Supernatural-ster Misha Collins als Harvey Dent, de Batman-schurk Two-Face.

De serie Gotham Knights draait om de mysterieuze dood van Batman en zijn geadopteerde zoon Turner Hayes die van de moord beschuldigd wordt. Echter wordt niet alleen hij, maar ook de kinderen van Batman's voormalig vijanden worden in het complot gebracht. De dochter van The Joker is ook een van de beschuldigde.

Gotham Knights gaat 14 maart in première.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen