search
Deze acteur weigert nog langer seksscènes op te nemen
Series / Nieuws

Deze acteur weigert nog langer seksscènes op te nemen

De hoofdrolspeler in Netflix\' populaire thriller-serie wil geen intieme scènes meer spelen.

De serie You heeft de nodige duistere humor. De term 'romantische komedie' is niet echt op zijn plaats, maar hoofdpersoon Joe heeft de nodige escapades op dit gebied. Penn Badgley zag de intiemere scènes echter niet meer zitten.

In de podcast Podcrushed maakt Badgley duidelijk waarom hij dit niet meer wil. Hij besprak dit met showrunner Sera Gamble, die hier positief op reageerde. De clip kun je hieronder bekijken en beluisteren.

Trouw binnen het huwelijk


Eén belangrijke reden voor Badgley is dat seksscènes aanvoelen als ontrouw. "Huwelijkse trouw is belangrijk voor me, dus ik vroeg haar 'kan ik dit soort dingen gewoon helemaal niet meer doen?'," vertelt de acteur. Verder wilde hij qua carrière niet opnieuw de kant op van romantische held.

Trouw aan het personage


Badgley begrijpt dat Joe nu eenmaal een verleider is, seksscènes volledig schrappen zou dus niet kloppen. Badgley: "Ik heb voor dit personage getekend. Ze kwamen met een pragmatische oplossing, en nu is er een drastische reductie wat dat soort scènes betreft. Je zou het een borstreductie kunnen noemen".

Deze aanpassing betekent natuurlijk niet dat Joe zijn streken verleerd is, wel zullen deze op een subtielere manier in beeld gebracht worden.

Je kunt You bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen