search
Eerste foto's uit 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die'
Films / Foto's

Eerste foto's uit 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die'

Vele personages van 'The Last Kingdom' keren terug voor de film 'Seven Kings Must Die' welke verwacht wordt op 14 april.

Na het vijfde en laatste seizoen van The Last Kingdom welke je kon zien vanaf maart 2022 op Netflix, komt dan nu de afsluiting van het geheel in de vorm van de film Seven Kings Must Die.

De serie


De serie is gebaseerd op de romanreeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Deze vertelt het verhaal van de zoon van een Saksische edelman uit de negende eeuw nadat hij als kind is ontvoerd. In de serie volgen we zijn reis als hij probeert het land van zijn familie terug te winnen.

Verhaal 'Seven Kings Must Die'


Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

Cast


Zoals eerder gezegd, keren er een hoop personages terug. We zien in de film onder andere Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes en Magnus Bruun.

14 april


Momenteel is er nog geen trailer voor de film. Laten we hopen dat deze snel volgt. Je kan vanaf 14 april de film gaan kijken op Netflix.

De serie was een enorm succes voor Netflix. De verwachtingen zijn dus ook erg hoog voor deze film. Bekijk hier de gave foto's die zijn uitgegeven voor Seven Kings Must Die.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen