search
Nieuwe beelden 'The Mandalorian' tonen reünie met oude bekende
Series / Nieuws

Nieuwe beelden 'The Mandalorian' tonen reünie met oude bekende

Het nieuwe seizoen is aanstaande en Disney trakteert alvast op de eerste teasers.

Het is nog minder dan twee weken wachten voordat het derde seizoen van de hitserie The Mandalorian te streamen is op Disney+. In de aanloop naar het nieuwe seizoen toont Disney het weerzien tussen twee oude bekenden in nieuwe beelden.

In de teaser zien kijkers het weerzien tussen Din Djarin met Greef Karga die de voormalige premiejager een mogelijke verandering in zijn carrière aanbiedt. Fans leerde Karga, gespeeld door acteur Carl Weathers, voor het eerst kennen toen hij in onderhandeling was voor een organisatie voor premiejagers. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een betere positie.

Ook Grogu is weer van de partij


Disney beschrijft het derde seizoen als volgt: "De avonturen van de Mandalorian door het Star Wars universum gaan verder. Ooit een eenzame premiejager, maar nu is Din Djarin weer herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de New Republic om het universum weg te leiden van de donkere geschiedenis…

…De Mandalorian zal de paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken als hij en Grogu hun reis samen voortzetten."
In de eerste twee seizoenen werd Djarin, gespeeld door acteur Pedro Pascal, onverwacht de voogd van het wezentje wat toen nog door fans 'Baby Yoda' werd genoemd tot onthult werd dat zijn naam Grogu blijkt te zijn.

Kijk hieronder de nieuwste teaser. Het derde seizoen van The Mandalorian kijk je vanaf 1 maart op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen