search
Laatste seizoen van 'The Flash' zit echt ramvol superhelden
Series / Nieuws

Laatste seizoen van 'The Flash' zit echt ramvol superhelden

Wie zijn de twee mysterieuze acteurs die in het negende seizoen van The Flash zitten?

Het negende seizoen is alweer het laatste seizoen van The Flash. Er waren veel geruchten over wat er in het laatste seizoen zou kunnen gebeuren, maar vooral ook wie terug zou keren.

Er zijn al belangrijke onthullingen geweest over de cast van de hoofdpersonages, maar nu is het ook bekend dat er twee nieuwe gezichten bijkomen. Volgens showrunner Eric Wallace is het een "reünie waar [hij] al een aantal seizoenen op hoopte."

De acteurs, naast de centrale cast, die sowieso terugkomen zijn Stephen Amell als Oliver Queen, David Ramsey als John Diggle en Javivia Leslie als Ryan Wilder.

Twee nieuwe gezichten


De twee nieuwe gezichten die dit seizoen te zien zullen zijn, zijn John Wesley Shipp als Jay Garrick en Tedd Sears als Zoom.

Dit is wat showrunner Wallace zei over John Wesley Shipp: "Flash-fans zijn vanaf het begin al dol geweest op de heroïsche John Wesley Shipp. Het is dus een enorme eer om John terug te hebben als onderdeel van ons epische laatste seizoen.

Deze keer leende John zijn ongelooflijke talenten aan een ongelooflijk emotioneel verhaal - een verhaal dat een nieuw licht werpt op het tragische verleden van Barry Allen."


Bekijk hieronder de trailer en een recap van seizoen 8 en stream het laatste seizoen van The Flash op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen