search
De toekomst van Baby Yoda in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

De toekomst van Baby Yoda in 'The Mandalorian'

De regisseur over het vervolg van Grogu's avonturen in 'The Mandalorian'.

Jon Favreau is de bedenker en maker van The Mandalorian. In de goed ontvangen 'Star Wars'-serie hebben premiejager Din Djarin en Grogu een bijzondere band. Sommigen vragen zich af hoe het zit met de toekomst van 'Baby Yoda'. Verhuist hij naar film?

In een interview met Variety vertelt Favreau over mogelijke crossovers van zijn personages. Dat dergelijke kruisbestuivingen prima kunnen werken bewijst het MCU. Favreau ziet een verhuizing naar het witte doek voorlopig echter niet zitten.

Groot aantal factoren


Het is niet iets dat je eventjes in orde maakt. Favreau: "Het ligt er net aan wat de mogelijkheden zijn. Ook houd je rekening met de voorkeur die het publiek heeft. Je hebt sowieso al genoeg ideeën voor de verhalen die je wilt vertellen".

De maker wijst op het feit dat het maken van een serie al een klus op zich is. "Film en tv hebben verschillende productieschema's. Om daarnaast nog een daadwerkelijke crossover te realiseren is niet erg realistisch," aldus Favreau.

Tijdslijn van de serie


The Mandalorian speelt zich zo'n vijf jaar na Return of the Jedi af, en ongeveer 25 jaar voor de gebeurtenissen van The Force Awakens. Om een geloofwaardige connectie te maken met de personages uit de allereerste 'Star Wars'-trilogie zou je dus even moeten puzzelen.

Voorlopig zullen de avonturen van Mando en Grogu op het kleine scherm voortgezet worden. De fans zullen hier zich zeker niet aan storen.

Seizoen 3 van The Mandalorian start op 1 maart op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen