HBO Max zou ook de duistere 'Justice League'-serie hebben gecanceld

De mega sterke en duistere Justice League-serie zou genadeloos zijn gecanceld.

Adrienne Koolen, 17-02-2023 09:05

Het is geen geheim dat Netflix links en rechts series cancelt. Is HBO Max nu ook begonnen? Er gaan namelijk geruchten dat de duistere serie Justice League zou zijn gecanceld.
Er zou een uitgebreide Justice League-franchise komen bij HBO Max, onder toezicht van J.J. Abrams. Het plan was om allerlei films en series onderling met elkaar te verbinden, met als hoogtepunt Justice League dark.

Een deal zonder projecten

J.J. Abrams tekende met zijn bedrijf in 2019 een deal met Warner Bros., maar er zijn tot nu toe nog geen projecten uit deze deal gekomen. Nu lijkt het alsof Justice League gecanceld is, samen met andere projecten van J.J. Abrams zoals Overlook.

Andere projecten

Het lijkt erop alsof Abrams even een pauze neemt van de Justice League-franchise en zich focust op andere projecten. Zo is namelijk aangekondigd dat Duster, een drama uit de jaren 70, is opgepikt.

Bekijk hieronder de top 10 beste momenten en stream Justice League op HBO Max.Lees meer over: Justice League, JJ Abrams, HBO Max, netflix, Justice League Dark, Overlook, The Shining

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix