Eerste trailer voor gamefilm 'Tetris' onthult door Apple TV+

Filmnieuws - Vanaf 31 maart kan je de gamefilm over het verslavende spelletje streamen op Apple TV+.

Patricia Koning, 17-02-2023 11:03

Tetris is gebaseerd op een waar verhaal. Wie heeft dit spelletje vroeger niet gespeeld? Vanaf 31 maart kan je bij Apple TV+ zien wat het verhaal achter dit verslavende spelletje is.
Achter dit ogenschijnlijke 'simpele' spelletje zit een hele rijke geschiedenis. Het was het eerste spel dat de Russen wereldwijd uitgaven.

Het verhaal van 'Tetris'

Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van hoe een man zijn leven riskeerde om de KGB te slim af te zijn en Tetris samen met Nintendo's Gameboy tot een wereldwijde sensatie te maken.

Regisseur en schrijver

Jon S. Baird heeft de regie van deze film op zich genomen. Hij is ook wel bekend van Stan & Ollie en Filth. Noah Pink is de schrijver van de film. Hij is onder meer te kennen van Genius.

Wie zien we in deze gamefilm

Taron Egerton pakt in deze film de grootste rol, je kan hem eerder gezien hebben als Elton John in Rocketman. Verder zien we ook Toby Jones (The Pale Blue Eyes), Sofya Lebedeva (Vikings: Valhalla), Ben Miles (The Crown) en Rick Yune (Jiu Jitsu).

31 maart

Vanaf 31 maart is de film te streamen bij Apple TV+.

Bekijk hier alvast de trailer van Tetris.


Lees meer over: Apple TV, Tetris, gamefilm, Taron Egerton, Toby Jones, Rick Yune, Jon S Baird, Sofya Lebedeva, Ben Miles, Noah Pink

Populair nieuws