search
'The Last of Us' doet het veel beter dan 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

'The Last of Us' doet het veel beter dan 'House of the Dragon'

De hitserie The Last of Us verslaat met gemak de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon.

De nieuwe hitserie The Last of Us is ongelofelijk populair bij fans. Het verhaal is spannend, de personages aangrijpend en het zit bomvol actie. Het is dan ook geen verrassing dat de streamingsaantallen torenhoog zijn.

The Last of Us is een live-action adaptatie van de gelijknamige game van Naughty Dog. Het gaat over Joel die de 14-jarige Ellie in veiligheid moet brengen, nadat duidelijk is geworden dat ze als enige immuun is voor de infectie die de wereld heeft overgenomen.

Nu zijn de streamingsaantallen (tot nu toe) van The Last of Us bekend en deze zijn eigk steengoed. Nielsen meet altijd de aantal streams van een serie en in de eerste paar uur was de serie maar liefst al 223 miljoen minuten bekeken. Dit is helaas alleen niet gerapporteerd, aangezien op dat moment net het meetvenster sloot.

Beter dan House of the Dragon


Een andere hitserie, House of the Dragon had ook hele goede cijfers, maar kon niet op tegen de apocalyptische wereld van The Last of Us.

Tot nu toe staat The Last of Us namelijk op de zesde plaats voor de week van 16 t/m 22 januari met 837 miljoen gestreamde minuten. House of the Dragon is dus van de zesde plaats afgestoten.

Bekijk hieronder de teaser trailer van aflevering 6 en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen