search
Ncuti Gatwa in de TARDIS op de set van 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Ncuti Gatwa in de TARDIS op de set van 'Doctor Who'

Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor in nieuw gaaf kostuum op de set van 'Doctor Who'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dankzij stiekeme foto's en officiele marketing krijgen we langzaam maar zeker een beter beeld van Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor in Doctor Who.

Klaar om te vertrekken


In een nieuwe foto op twitter staat Ncuti Gatwa in de deuropening van de TARDIS. Hoewel het een korrelige foto is, lijkt er sneeuw op het dak te liggen.Kostuum


De foto geeft meer geheimen prijs, namelijk het kostuum van de Vijftiende Doctor: een lange, bruine jas, een kleurrijk shirt, een blauwe broek en nette schoenen.

Dit kostuum wijkt overigens af van het originele kostuum dat als marketing is vrijgegeven. Dit heeft waarschijnlijk te betekenen dat Gatwa's Doctor het niet bij één soort kledingstijl of kostuum laat.De TARDIS controlekamer


De binnenkant van de TARDIS is bij elke nieuwe Doctor weer een verrassing. Soms lijken ze op elkaar, zoals in de latere Matt Smith-seizoenen en die van Peter Capaldi. Soms zijn ze totaal anders.

Twitteraar Harry Amatt heeft uit alle kleine beetjes nieuws over de binnenkant van Gatwa's TARDIS zelf een aantal digitale ontwerpen gemaakt.

Of deze creaties ook maar iets gaan lijken op het uiteindelijke ontwerp van de BBC is nog maar de vraag.Doctor Who zal op vanaf 23 november terugkeren in drie speciale afleveringen voor de zestigste verjaardag van de show. Ncuti Gatwa zal vermoedelijk zijn opwachting maken in de kerstspecial.

Uiteraard zijn nieuwe afleveringen te zien in de BBC iPlayer, maar ook op Disney+ later dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen