search
Deze films zijn nu het best bekeken op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze films zijn nu het best bekeken op Netflix

Ook de top vijf films in Nederland van deze week zijn te zien via Netflix

Ook binnen een top 10 moet er verschil zijn. Hierbij de 5 best bekeken Netflix-films in Nederland van dit moment.

You People


Liefde laat zich niet leiden. En ook zeker niet onderdrukken. Al doen de ouders van Ezra, gespeeld door Jonah Hill, en Amira, vertolkt door Lauren London, er alles aan om hun culturele en maatschappelijke verschillen te benadrukken.

I Know Who Killed Me


Een gruwelijke seriemoordenaar aast op jonge vrouwen in een rustige buitenwijk. Ze worden gevangen gehouden en zien daarna nooit meer het daglicht. Totdat de misdadiger zijn zinnen zet op de jonge Aubrey Fleming.



Where the Crawdads Sing


Een jonge vrouw, een buitenstaander in haar eigen dorp, probeert te ontsnappen aan de roddelcultuur van haar dorpsgenoten. Alles lijkt beter te gaan, totdat haar ex-vriendje dood wordt gevonden en zij door de politie als hoofdverdachte wordt gehoord. Zelf ontkent ze, maar op hulp van haar dorpsgenoten hoeft ze absoluut niet te rekenen.

Bullet Train


Actie, reactie en Brad Pitt als één van de vijf huurmoordenaars. Plus er is één locatie waar alle verhaallijnen bij elkaar komen: een trein met vijf tussenstops.



Your Place or Mine


De personages van Reese Witherspoon en Ashton Kutcher besluiten om een week van leven te wisselen. Zij wilt haar droom waarmaken. Hij geeft zich vrijwillig op om voor haar zoon te zorgen.

Top 5


Wil je ook de meest bekeken films zien van dit moment? De top vijf films in Nederland van deze week kun je bekijken via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen