search
Compleet nieuw gezicht op foto's 'The Last of Us' aflevering 6
Series / Nieuws

Compleet nieuw gezicht op foto's 'The Last of Us' aflevering 6

Aan de foto's te zien, zal aflevering 6 van 'The Last of Us' vooral focussen op de broers Joel en Tommy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO heeft nieuwe foto's uitgebracht van de aankomende zesde aflevering, die vanaf maandag te zien is. Op de foto's zien we dat de aflevering zal focussen op Tommy en Joel, maar er is ook een compleet nieuw gezicht te zien.

De foto's bevestigen onder andere de terugkeer van Gabriel Luna als Tommy, de broer van Joel. Zij werden herenigd in de aflevering van vorige week, maar uit de trailer van aflevering zes blijkt dat Tommy het erg moeilijk heeft met de moorden die hij heeft gepleegd.

Waarom heeft Joel Tommy gered?


In de officiële HBO Max-podcast zei maker en schrijver Craig Mazin dat de relatie tussen Joel en Tommy een bepaalde context geeft die later uitgebreid kan worden:

"Joel heeft een soort narcistisch gevoel dat hij Tommy moet gaan redden. Het is bijna wrok. 'Ik moet hem weer gaan redden.' In de eerste aflevering belt Tommy hem vanuit de gevangenis: 'Ik moet hem gaan redden.' Er is zoiets van: 'Ik moet mijn werk gaan doen en de man zijn'".

"Maar Joel vindt het heerlijk om de man te zijn. Het maakt deel uit van zijn identiteit. Zelfs als hij doet alsof hij erover klaagt, zoals Bill tegen Frank zegt: 'Jij bent mijn doel.' Dit is het doel van Joel. Hij moet iemand hebben om te redden"
.

Op de foto's is ook een nieuw gezicht te zien. Wie dit is zullen we gaan zien in de aflevering, die vanaf maandag online staat.

The Last of Us is te zien op HBO Max. De foto's zijn hier te bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen