search
Potentiële topserie van HBO Max krijgt eerste trailer
Series / Trailer

Potentiële topserie van HBO Max krijgt eerste trailer

In deze nieuwe serie van HBO Max blijken de perfecte leventjes van twee vrouwen toch niet zo perfect te zijn...

Hoewel HBO de laatste tijd enorm veel succes heeft met de populaire serie The Last of Us, werkt het platform natuurlijk ook nog aan andere series. Eén van die series, Love & Death, heeft nu een veelbelovende trailer gekregen.

Love & Death is een nieuwe Max Original limited series met Elizabeth Olsen en Jesse Plemons in de hoofdrol. De misdaadserie gaat over twee koppels in een gelovig stadje in Texas die een perfect leventje leiden, tot dat er geweld in het spel komt.

Perfect, of toch niet?


De officiële omschrijving luidt als volgt:

"Candy Montgomery en Betty Gore hadden veel gemeen: ze zongen samen in het Methodistenkerkkoor, hun dochters waren beste vrienden en hun echtgenoten hadden goede banen bij technologiebedrijven in de buitenwijken van Dallas, bekend als Silicon Prairie".

"Maar onder de kalme oppervlakte van hun ogenschijnlijk perfecte leven sudderden bij beide vrouwen onuitgesproken frustraties en onbeantwoorde verlangens".


Olsen speelt de rol van Candy Montgomery, Plemons die van Alan Gore. Daarnaast zien we in de serie Olivia Grace Applegate als Carol Crowder, Patrick Fugit als Pat Montgomery en Fabiola Andújar als Mary Adams.

Love & Death is vanaf 27 april te zien op HBO Max. Hieronder zie je de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen