search
Alles wat we weten over de Netflix-film 'Havoc' met Tom Hardy
Films / Nieuws

Alles wat we weten over de Netflix-film 'Havoc' met Tom Hardy

'Havoc' is een misdaaddrama welke voor Netflix is ontwikkeld met Tom Hardy in de hoofdrol.

De film wordt geregisseerd door Gareth Evans. De afspraak die hij met Netflix voor deze film heeft afgesloten, is al een tijdje in ontwikkeling.

Evans is voornamelijk bekend van Indonesische vechtsportfilms als The Raid en Merantau. In 2018 heeft hij voor Netflix de horror-thriller Apostel geregisseerd.

Havoc


Het verhaal speelt zich af na een mislukte drugsdeal. Een rechercheur moet zich een weg banen door de criminele onderwereld om de vervreemde zoon van een politicus te redden. Hierbij ontrafelt hij een diep web van corruptie en samenzwering dat zijn hele stad verstrikt.

Filmen


Op 8 juli 2021 zijn de opnames voor de film van start gegaan in Cardiff, Wales. Voor de film zijn meerdere locaties opgezocht in Zuid-Wales als zoals Barry Island Pleasure Park en Brangwyn Hall in Swansea.

Het filmen was in oktober 2021 al klaar. Dit maakte dat men dacht dat de film ergens in 2022 op Netflix zou komen. Dit is echter uitgesteld tot 2023 of zelfs 2024. Evans vertelde zelf dat er extra gefilmd moest worden en dat daarna de film echt afgerond kan worden.

Wie zien we straks in 'Havoc'


De hoofdrol is weggelegd voor Tom Hardy, welke we ook wel kennen van onder andere Venom en Peaky Blinders. Naast hem zien we onder meer Forest Whitaker bekend van The Butler en The Last King of Scotland en Timothy Olyphant bekend van Amsterdam en Fargo.

Voor deze film zijn er geen trailers of teasers beschikbaar. We hopen dat er snel een releasedatum of een gave trailer voorbij komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen