Foto's 'Shadow & Bone' laten littekens van The Darkling zien in seizoen 2

Schurk keert terug met littekens in nieuwe foto's

Nieuwe locaties, personages en de terugkeer van een schurk in teaser seizoen twee

Daan Kusen, 9 december 2022 12:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De succesvolle fantasy serie Shadow and Bone op Netflix heeft nieuws! Het is nog even wachten op een tweede seizoen, maar de kijker wordt wel al lekker gemaakt met nieuwe foto's.
Littekens
Net als de dagen het donkerst worden komt Netflix met een nieuwe blik op het tweede seizoen van Shadow and Bone! De foto's laten een hoop oude en nieuwe personages zien, in verschillende omgevingen, zoals een groot paleis, een ondergrondse boks-ring en het dek van een schip.

The Darkling is terug
Het meest interessante is een foto van schurk The Darkling, gespeeld door Ben Barnes. Aan het einde van seizoen 1 leek hij verslagen toen hij, zwaar gewond de Fold in werd gedragen. In de nieuwe foto's lijkt Folds teruggekeerd, maar met een paar grote littekens op zijn gezicht.

TUDUM
De foto's en een teaser-trailer zijn te zien op de site TUDUM, waar de streaming gigant regelmatig nieuws en informatie plaatst over huidige en toekomstige series of seizoenen.Shadow and Bone zal volgend jaar in maart terugkeren. Het eerste seizoen is nu op Netflix te zien.Bron: Screenrant

Lees meer over: shadow and bone, the darkling, leigh badrugo, ben barnes, netflix, teaser, trailer, patrick gibson, anna leong brophy, lewis tan, danielle galligan, nina zenik

Populair nieuws