search
Hollywoodster Liam Neeson vindt alle 'Star Wars'-spin-offs maar helemaal niets
Series / Nieuws

Hollywoodster Liam Neeson vindt alle 'Star Wars'-spin-offs maar helemaal niets

Volgens de acteur zijn al die extra series alleen maar schadelijk voor de franchise.

Veruit de meeste mensen zullen bekend zijn met de films uit de Star Wars-reeks. Het begon als één film in 1977 maar inmiddels zijn er talloze films en series uitgekomen. Ster uit een van die films Liam Neeson is niet bepaald te spreken van al die spin-offs.

Neeson verscheen als Qui-Gon Jinn, de mentor van de door acteur Ewan McGregor gespeelde Obi-Wan Kenobi in de film Star Wars: The Phantom Menace. Binnen het universum van Star Wars stond hij aan de wieg van alle gebeurtenissen die later volgde. In een interview werd hem gevraagd of hij interesse had in een spin-off over zijn personage.

De kracht van Star Wars verwatert


Hij stond er nooit echt bekend om fan te zijn van hoe de Star Wars franchise zich ontwikkelt. Hij gaat echter een stapje verder en vertelt hierover: "Er zijn zoveel spin-offs van Star Wars tegenwoordig, het verwatert helemaal voor mij. En op een vreemde manier haalt het ook de mysterie en magie weg.

Daarnaast wist hij ook te bevestigen dat hij dus totaal geen interesse heeft om in een [i]Star Wars
productie te spelen. Het is niet bepaald een unieke mening. Menig fans delen de mening dat de hoeveelheid producties de kwaliteit niet bepaald ten goede komt. De een na de andere spin-off komt uit, hoewel The Mandalorian op erg veel lof kan rekenen.

Kijk hieronder naar het interview dat Neeson gaf.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen