search
Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Big Sky'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Big Sky'

Er is deze week genoeg te zien op de streamingdienst want Disney+ pakt flink uit.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Big Sky (seizoen 3 - aflevering 10)



Verschijnt op: 22 februari
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een privédetective en een voormalig politieagent proberen misdaadzaken op te lossen in de Amerikaanse staat Montana.





Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 4)



Verschijnt op: 22 februari
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.





Fleishman Is in Trouble (seizoen 1)



Verschijnt op: 22 februari
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Toby Fleishman wist was hij kon verwachten toen zijn vrouw na 15 jaar huwelijk van hem scheidde. De weekenden en om de vakantie met de kinderen, wat rancuneuze gevoelens en het momenten van spanningen die af en toe plaatsvinden in de onderhandelingen van het co-ouderschap.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

22 februari: Call It Love (seizoen 1) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

22 februari: Web of Death (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Online bloedhonden gebruiken hun vingerafdrukken, DNA databases en de waanzinnige kracht van social media om de meest gruwelijke, mysterieuze en bizarre moorden op te lossen.

22 februari: 9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 2) - Actie / Drama / Thriller - Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

22 februari: El club de los graves (seizoen 1) - Komedie / Drama / Muziek - De onconventionele muziekleraar Amaranto Molina geeft les op een school die zich specialiseert in muziek. De school hanteert ouderwetse regels en benadeelt die studenten die niet aan de standaarden van commercieel succes kunnen voldoen.

22 februari: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 10) - Animatie / Actie / Avontuur - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

25 februari: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 8) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen