Dit is wat we al weten over 'Squid Game' seizoen 2

Een van de makers geeft alvast wat details over wat we in het volgende hoofdstuk kunnen verwachten.

Glenn Walsh, 19-02-2023 08:41

Een vervolg van de gigantische hit Squid Game was niet meer dan logisch. Nadat het eerste seizoen verscheen steeg de serie naar ongekende hoogte en is inmiddels de meest succesvolle Netflix Original-serie ooit. Dit is wat er te wachten staat in seizoen 2.
Hwang Dong-hyjuk, de maker van Squid Game heeft al eens laten weten dat hij erg blij is met het succes alleen was de productie zo zwaar dat hij niet heel happig was om aan een tweede seizoen te beginnen. Inmiddels is hij weer volop bezig en weet hij te melden dat hij al bezig is met een verhaallijn voor seizoen twee, hoewel het nog wel in de brainstormfase zit.

Seizoen 3 ook al onderweg?

Seizoen twee is dus al besteld en onderweg. Daarnaast is Hwang Dong-hyuk in gesprek met Netflix over seizoen drie. Zeer binnenkort volgt die bevestiging. Zonder al te veel weg te geven zijn er bepaalde personages, waarvan aangenomen werd dat deze het spel niet hadden overleefd in seizoen één, die toch weer terug zullen keren.

Wie in ieder geval weer terugkeert in seizoen 2 is acteur Lee Jung Jae. Hij won een Emmy Award voor zijn rol als Seong Gi Hoon in het eerste seizoen. Het opnemen gaat van start in de zomer van 2023 en zal ongeveer 10 maanden duren. Gezien dat het tweede seizoen een stuk groter zal worden kan ervan worden uitgegaan dat de serie pas in 2024 verschijnt.

Lees meer over: Squid Game, Hwang Dong hyuk, Lee Jung Jae, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix