search
Liam Hemsworth in 'The Witcher', AI bewerking laat zien hoe dat er uitziet
Series / Nieuws

Liam Hemsworth in 'The Witcher', AI bewerking laat zien hoe dat er uitziet

Een Youtuber heeft middels AI een bijzonder filmpje gemonteerd waarin Liam Hemsworth te zien is.

Het is al langere tijd bekend dat seizoen 3 van The Witcher Henry Cavill's laatste seizoen is. Daarna kruipt Liam Hemsworth in de huid van Geralt van Rivia. We kunnen nu bekijken hoe dat eruit zou kunnen zien.

De Youtuber stryder HD heeft middels AI een filmpje gemaakt met Hemsworth als Geralt. Hij is een visueel artiest en videomaker die gebruik maakt van zogeheten deepfake technologie. Stryder HD heeft Hemsworth's gezicht over bestaande beelden gemonteerd, hieronder kun je het resultaat bekijken.

Verrassende gelijkenis


Een grappig detail in deze contexts is dat Hemsworth destijds een serieuze kandidaat was voor de rol van Geralt. De gemonteerde scènes zijn als eerste te zien. Daarna zie je een gesplitst scherm, waardoor je de originele versie kunt vergelijken met de deepfake variant.

Fans niet overtuigd


Er is een verrassende gelijkenis tussen de twee versies, maar de fans zijn niet overtuigd. Lauren Mosolf merkt op: "Hij ziet er goed uit, maar de stem, de gebaren, de hele stijl zal anders zijn. Henry zal altijd Geralt voor me blijven". Haar opmerking is representatief voor de houding van vele fans. "Henry is de perfecte Geralt en Netflix had dit moeten beseffen," voegt Gaming Banana er aan toe.

Hemsworth's nieuwe rol is in meerdere opzichten een uitdaging, te zijner tijd zal blijken hoe zijn 'nieuwe Geralt' ontvangen wordt.

Seizoen 3 van The Witcher wordt halverwege 2023 verwacht. Je kunt The Witcher seizoen 1 en 2 streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen