search
Disney+ cancelt een van zijn grootste series na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Disney+ cancelt een van zijn grootste series na 2 seizoenen

Het was een van die succesvolle revival-series maar toch is het voor de schaatshelden afgelopen.

Een ongelofelijk succes was het toen begin jaren 90 de films uit de Mighty Ducks-reeks uitkwamen. Zoals veel films van weleer in deze tijden een serie krijgen zag ook The Mighty Ducks: Game Changers het levenslicht. Maar dat succes houdt nu op.

Het is een van vele series die momenteel door de grote streamingdiensten gecanceld worden. De een na de andere serie valt, ondanks of ze succesvol waren of niet. De serie over de jonge ijshockeyers deed het prima bij zowel de kijkers als de recensenten. Zo kreeg het op Google, IMDB en Rotten Tomatoes meer dan een dikke voldoende.

Spannende ijshockey avonturen


Het eerste seizoen van The Mighty Ducks: Game Changers debuteerde in 2021 en was gebaseerd op de films uit de jaren 90. Ster uit de films Emilio Estevez maakte ook weer zijn opwachting en zorgde in de serie ervoor dat het team weer de naam Mighty Ducks mochten dragen. Alleen was zijn deelname van korte duur want hij vertrok alweer na het eerste seizoen.

In het tweede seizoen moest het team het opnemen tegen team Canada. Het was in het midden van de zomer en de kinderen uit het team waren net klaar met school, toen ze naar een uitputtende en uitdagende zomerkamp gestuurd werden om verder aan hun ijshockey-vaardigheden te werken.

Kijk allebei de seizoenen van The Mighty Ducks: Game Changers op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen