Evangeline Lilly (Ant-Man) kraakt haar rol in de hitserie 'Lost'

De geliefde Avenger was eerst helemaal niet goed in acteren.

Adrienne Koolen, 20-02-2023 12:38

Nu staat Evangeline Lilly bekend als Hope Van Dyne/ Wasp in de MCU. Voordat ze een echte Avenger was, speelde Lilly in een serie Lost. En voor haar mag deze serie ook wel echt verloren gaan.
Op 24 jarige leeftijd begon Lilly als Kate Austen in de populaire serie Lost. De serie gaat over een groep mensen die op een tropisch eiland belanden nadat ze zijn neergestort met een vliegtuig.

De actrice vertelde tijdens de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania over hoe slecht ze zichzelf vindt in de eerste seizoenen van Lost.

Heel veel gegroeid

Nu kan de actrice wel naar zichzelf kijken, maar eerst wilde ze liever "in een gat kruipen en sterven omdat [ze] wist dat [ze] slecht was." Volgens Lilly was seizoen 3 van Lost een keerpunt.

Toen kwam ze erachter dat ze niet in paniek moest raken, maar moest accepteren dat ze onderdeel was van Lost. Vanaf dat moment is ze echt gaan proberen om haar vak te leren. En dat is zeker gelukt, want nu is ze een ontzettend goede Avenger.

Bekijk hieronder een interview met Evangeline Lilly waarin ze vertelt waarom ze geen actrice wilde worden en stream Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Disney+.

Lees meer over: Evangeline Lilly, Lost, Paul Rudd, marvel, MCU, Ant Man, Quantumania, Kate Austen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix