search
Wanneer verschijnt 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' op Disney+?
Films / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' op Disney+?

Vanaf 17 februari kan je de film zien in de bioscoop, maar wanneer zal deze te streamen zijn op Disney+?

Met Ant-Man and The Wasp: Quantumania wordt Phase 5 van het MCU in gang gezet. Naar verwachting komt deze film ergens in mei naar Disney+.

Verwacht in mei?


De MCU Phase 4 films werkten zogezegd volgens de regel dat deze minimaal 45 dagen exclusief in de bioscoop gezien konden worden. Daarnaast zetten Disney en Marvel Studios traditioneel ook de meest recente film op Disney+ voordat er weer een MCU-film in de bioscoop verschijnt.

Er wordt gemiddeld 65 dagen gewacht voordat een MCU-film op Disney+ gestreamd kan worden. Dit zou betekenen dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania eind april uitkomt als dezelfde formule wordt toegepast. Het garandeert dan ook dat de film te zien zal zijn op Disney+ kort voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscopen te zien zal zijn op 5 mei.

Kaskraker


Met deze twee factoren in acht genomen, lijkt het er dus op dat Ant-Man and The Wasp: Quantumania in mei naar Disney+ komt. Tevens heeft de film dan ook alle tijd om een kassucces bij de bioscopen te worden.

De film


In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren Scott Lang en Hope van Dyne terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope's ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm. Hierbij komen er vreemde nieuwe wezens op hun pad. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Cast


Net als eerder, zien we Paul Rudd en Evangeline Lilly terug als Ant-Man en The Wasp. Michael Douglas en Michelle Pfeiffer zijn deze film ook weer van de partij. De cast wordt onder meer uitgebreid met Kathryn Newton, Jonathan Majors en William Jackson Harper.

Bekijk hier de trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania welke je vanaf morgen kan zien in de bioscoop.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen