Grote dystopische serie 'Arcadia' krijgt wondercast én trailer

Dit wordt na 'Undercover' de tweede Nederlands-Vlaamse serie op deze schaal.

Mitchell van Vuren, 21-02-2023 06:38

De KRO-NCRV komt op de proppen met een dystopische serie, die grenzen over gaat. De dramaserie over burgerscores in een nabije toekomst is namelijk sinds Undercover de tweede Nederlands-Vlaamse samenwerking voor een serie. Bekijk hieronder gauw de trailer.
De serie komt voort uit een samenwerking tussen het Belgische productiehuis jonnydepony en VRT, KRO-NCRV en Big Blue. Ook schoven de twee Duitse omroepen WDR en SWR aan. De opnames vonden plaats in de verschillende meewerkende landen, en zijn er zelfs enkele delen opgenomen in Frankrijk.

Ook de cast is indrukwekkend voor deze internationale productie. In de serie spelen onder andere Maarten Heijmans, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Gene Bervoets, Aus Greidanus, Wim Opbrouck en Natali Broods.

Waar gaat de serie Arcadia over?

De synopsis van de dystopische serie over burgerscores luidt: "In Arcadia heeft iedereen een score. Hoe hoger de score, hoe beter je leven. Als blijkt dat vader Pieter fraudeert met de scores van zijn dochters, heeft dat ernstige gevolgen""

Vanaf 19 maart zal de serie te zien zijn op NPO3 en NPO Start. De serie zal ook te bingen zijn vanaf deze datum op NPO Plus.


Lees meer over: arcadia, serie, nederland, vlaams, Maarten Heijmans, Monic Hendrickx, Melody Klaver, npo, npo plus, drama

Populair nieuws