search
3 gloednieuwe films starten op Prime Video en Apple TV+

3 gloednieuwe films starten op Prime Video en Apple TV+

Een gestoorde autorit, een 'Memento'-erfgenaam en de terugkeer naar je 'roots'.

Mitchell van Vuren
Buiten Netflix om is er ook een flinke instroom aan films en series op de andere streamingdiensten te vinden. Afgelopen week kwamen er op Prime Video en Apple TV+ mooie films uit, waar de recensenten van FilmTotaal hun beoordelingen over schreven. Hieronder een selectie van 3 van de interessantste films.

H4Z4RD | Prime VideoDe Vlaamse komedie is een doldwaze, energieke rit, die volledig vanuit dezelfde auto is gefilmd. De stijl is gedurfd en oprecht grappig volgens recensent Jip Strijbos, maar gaat helaas ten koste van de personageontwikkeling en het algehele plot.

Haar eindoordeel: 3 sterren. Ze lichtte toe: "'H4Z4RD' voelt af en toe als de raarste koortsdroom. Doordat álles kan wordt de film leuk onvoorspelbaar. Hoogstaande vraagstukken, thema's of onderwerpen komen niet aan bod, maar (simpel) vermaak brengt Jonas Govaert zeker."

Lees de rest van de recensie.

Sharper | Apple TV+In deze ingenieuze film zorgt een wirwar van leugens, afkomstig van professionele meesterleugenaars, voor een intrigerend plot. Femke van Kooten vergeleek de film met de klassieker Memento en beloonde de film dan ook met 4.5 sterren.

Ze vertelde: "'Sharper' volgt een aantal mensen dat grote sommen geld steelt, door zich voor te doen als iemand anders om zo in de levens van hun slachtoffers te kunnen kruipen. De meesterleugenaars liegen echter ook tegen elkaar, waardoor iedereen elkaar bedriegt. Dit gegeven wordt op een creatieve manier uitgerold en blijft daardoor de volle twee uur interessant."

Lees de rest van de recensie.

Somebody I Used to Know | Prime VideoTerugkeren naar je 'roots' bezorgt deze romkom met Alison Brie en Jay Ellis in eerste instantie een rauw randje, maar die slijt er volgens Ruby Dijk helaas snel vanaf. Ze gaf de romantische film 2.5 sterren.

Ze deelde: "De relatief bekende cast is het sterkste punt van 'Somebody I Used' to Know, en zelfs dat kan de film niet uit de middelmaat trekken. Een écht goede romantische komedie is sowieso al lang niet meer verschenen, en hoewel er potentie was, kan ook 'Somebody I Used to Know' deze rol niet vervullen."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen