Heeft Tiësto een volgende monsterhit met de remix van aanstekelijke 'The White Lotus'-tune?

DJ Tiësto gaat een ongewone samenwerking aan met de makers van de serie.

Mitchell van Vuren, 21-02-2023 08:32

De wereldwijd gerenommeerde DJ Tiësto gaat aan de haal met The White Lotus. Dat de DJ een officiële remix uitbrengt van de titelsong van het tweede seizoen werd naar buiten gebracht door HBO zelf. Luister naar het nummer hieronder.
De Grammy-winnende muzikant is een samenwerking aangegaan met het team van de Emmy-winnende serie. Tiësto staat al jarenlang aan de top van de DJ-wereld en heeft hij een behoorlijke naam opgebouwd in de elektronische muziekwereld.

Maar naast DJ is Tiësto naar eigen verluidt ook groot fan van de HBO-serie. Vandaar dat hij het helemaal niet erg vond om een officiële remix uit te brengen van titelsong 'Renaissance'. In eerdere jaren deed hij iets soortgelijks met de filmreeks Pirates of the Caribbean door de soundtrack 'He's A Pirate' te remixen.

Tiësto groot fan van The White Lotus

In het officiële persbericht van HBO deelde Tiësto zijn enthousiasme over The White Lotus en het nieuwe nummer: "Als grote fan van 'The White Lotus' vind ik het geweldig om de officiële remix uit te brengen."

Hij vervolgde: "Ik was meteen verslaafd aan de titelsong, dus ik moest er mijn draai aan geven voor mijn livesets... elke keer als ik het speel, gaat het publiek uit z'n dak. Ik ben blij dat HBO wilde samenwerken en er een officiële nummer van wilde maken."

Beluister hieronder gauw de nieuwe remix.

Lees meer over: the white lotus, tiesto, nummer, remix, hbo max, mix, renaissance

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in