search
Grimmige misdaadserie knalt de Netflix Top 10 in
Series / Nieuws

Grimmige misdaadserie knalt de Netflix Top 10 in

Franse serie 'Braquers' komt met tweede seizoen gelijk de top 10 van Netflix in.

Het tweede seizoen van de snelle Franse maffia-serie Braquers knalt gelijk de Netflix top 10 van meest bekeken series binnen.

Braquers


Braquers is een grimmige misdaadserie die kenmerken heeft van andere hitseries zoals Mocro Maffia, Snabba Cash en Gommora. Als je deze series vet vond, dan zal Braquers je ook zeker goed bevallen! De serie is overigens ook bekend onder de Engelse naam Ganglands.

Plot


Mehdi is een grote crimineel die allemaal overvallen pleegt en de rest van zijn familie meetrekt in zijn problemen. Zijn nichtje Shaïnez raakt geïnspireerd door haar oom en verandert steeds meer in een crimineel. Shaïnez pleegt eerst kleine vergrijpen, maar gaat daarin steeds verder. Tot ze per ongeluk kilo's coke gejat blijkt te hebben van een drugshandelaar.

Deze drugshandelaar gaat naar haar op zoek en zij kan niet anders dan haar oom Mehdi vragen haar te beschermen. Die bescherming heeft natuurlijk zijn prijs.

Geen diepgang, wel actie


Verwacht van deze serie niet al te veel diepgang, maar als je gewoon even wat snelle criminele actie wil zien, is dit een echte aanrader.

Kijk de serie op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen