search
Eerste beelden van Ellies verleden in 'The Last of Us' aflevering 7: "Left Behind"
Series / Nieuws

Eerste beelden van Ellies verleden in 'The Last of Us' aflevering 7: "Left Behind"

Eindelijk meer duidelijkheid over Ellies mysterieuze verleden als FEDRA-militaire cadet .

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 6 van The Last of Us is nog maar een paar dagen uit en fans worden nu al meteen getrakteerd op een teaser trailer voor aflevering 7. De trailer belooft een hele speciale aflevering zoals we nog nooit hebben gezien.

Na 6 afleveringen weten we al best veel over Joels (Pedro Pascal) en zelfs over Tommy's (Gabriel Luna) leven. In de allereerste aflevering zien we Joel met zijn dochter wanneer de infectie uitbreekt.

Door de serie heen komen we meer te weten over wat voor werk hij gedaan heeft en hoe zijn leven eruit zag. Over Ellie (Bella Ramsey) weten we in vergelijking nog best weinig, maar daar gaat met de volgende aflevering verandering in komen.

Een kijkje in het verleden


In de teaser trailer van aflevering 7, "Left Behind" reizen we een tijdje terug in het verleden. Namelijk naar de tijd waarin Ellie nog bij FEDRA is. Het wordt duidelijk dat ze goed bevriend is met Riley (Storm Reid), die bij de Fireflies zit.

De twee zijn te zien in een verlaten winkelcentrum waar Tess (Anna Torv) in aflevering 2 naar gevraagd heeft. Op het einde van de teaser is te zien hoe een gevaarlijke Bloater wakker wordt in het winkelcentrum.

Bekijk hieronder de teaser trailer van aflevering 7 en stream The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen