search
Wordt de serie 'Maestro in Blue' een volgende grote hit voor Netflix?
Series / Trailer

Wordt de serie 'Maestro in Blue' een volgende grote hit voor Netflix?

Na een succesvolle ronde op de Griekse televisie dient de serie zich nu aan bij Netflix.

Netflix heeft van erg veel landen al een serietje of twee kunnen lospeuteren, maar Griekenland heeft tot nu toe op zich laten wachten. Met de gedegen serie Maestro in Blue belooft het land nu een grootse entree te maken. Bekijk de trailer hieronder.

In de dramaserie Maestro in Blue reist de muzikant Orestis naar het bloedmooie eiland Paxos om een muziekfestival te organiseren en direct een negentienjarig meisje aan de haak te slaan. Het is slechts het begin van een heleboel familiedrama, hartstochtige liefde en zelfs moord.

Op de Griekse televisie kwam de serie al uit in oktober 2022 en kon daar rekenen op een goede ontvangst. Daardoor heeft Netflix waarschijnlijk de kans gegrepen om buiten de Griekse grenzen te testen of de dramaserie aan zal slaan. Direct konden de makers van de serie ook al rekenen op een tweede seizoen bij Netflix.

Waar gaat Maestro in Blue over?


Het romantische leven van Orestis gaat niet langer over enkel liefde en muziek wanneer er een moord plaatsvindt op het Griekse eiland Paxos. Elke aflevering onthult steeds meer informatie over de moord, en de serie neemt de kijker mee in de zoektocht van Orestis naar de dader.

Vanaf 17 maart zal de Griekse serie Maestro in Blue te zien zijn bij Netflix. Neem vast een kijkje op Paxos met de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen