search
Makers 'The Mandalorian' al goed op weg met seizoen 4
Series / Nieuws

Makers 'The Mandalorian' al goed op weg met seizoen 4

Nog voor het uitkomen van seizoen 3 is men al druk bezig met seizoen 4.

Met nog maar een week voor de boeg voor de première van het derde seizoen van The Mandalorian komt showrunner Jon Favreau met fantastisch nieuws: het script voor seizoen 4 is al helemaal af.

Hiermee lijkt het zeker te zijn dat het verhaal van The Mandalorian nog lang niet af is. In een nieuw interview met het Franse entertainmentbureau BFMTV INSIDE vertelde Jon Favreau meer over het derde seizoen en de plannen voor de toekomst.

Jon Favreau is een man met een flink portfolio. Zo regisseerde hij hiervoor al Jungle Book en Iron Man, en werkt hij nu samen met Dave Filoni aan The Mandalorian. Maar, zoals hij vertelt, heeft hij ook een vinger in de pap bij de andere Star Wars-series.Wat weten we al van het vierde seizoen van The Mandalorian?


Tijdens het interview deelde Favreau dat het vierde seizoen al geschreven was tijdens de postproductie van seizoen 3. Hierdoor konden ze bij het monteren het grotere verhaal in het oog houden, evenals de connecties met de aankomende shows Ahsoka en Skeleton Crew.

Dit zou kunnen betekenen dat na dit derde seizoen er meer cross-overs aan zitten te komen tussen alle aangekondigde Star Wars-series, die zich allemaal in ongeveer dezelfde tijdsperiode afspelen.

Het derde seizoen van The Mandalorian zal op 1 maart in première gaan op Disney+. De eerdere seizoenen zijn daar al te bekijken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen