Wow, Johnny Knoxville in derde seizoen 'The White Lotus'?

Johhny Knoxville is goed bevriend met Mike White en verraadde onlangs locatie derde seizoen.

Bas de Kramer, 22-02-2023 12:37

De serie The White Lotus is een groot succes op HBO en we kunnen iedereen alleen maar aanraden om deze serie te gaan kijken! Er zijn inmiddels twee seizoen verschenen en gelukkig wordt er inmiddels aan een derde seizoen gewerkt.

Geruchten

Mike White is de bedenker van de serie en is inmiddels bezig om het verhaal voor het derde seizoen af te ronden. Wanneer de opnames beginnen en waar die zullen plaatsvinden, is nog niet helemaal duidelijk. Eerder waren er wel al geruchten dat het derde seizoen (na het eerste seizoen in Hawaï en het tweede seizoen in Italië) in Azië zou worden opgenomen.

Jackass

Jackass-ster Johnny Knoxville is goed bevriend met Mike White en vertelde in een interview met Vulture dat hij wat meer informatie had over de serie. "Mike en ik zijn samen al in Tokio geweest. Ik denk dat dat is waar het volgende""oh, nee ik kan niets zeggen".

De kans dat het derde seizoen van The White Lotus zich in Azië gaat afspelen wordt dus alleen maar groter. Wellicht dat ook Johnny Knoxville een rol krijgt? Wij kunnen niet wachten!

Kijk The White Lotus op HBO Max.


Lees meer over: the white lotus, jennifer coolidge, hbo max, johnny knoxville, mike white

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix