Acteur van dood personage uit 'Stranger Things' hint naar verrassende terugkeer

Acteur 'Stranger Things' hint naar terugkeer

Keert Dr. Brenner in het laatste seizoen van 'Stranger Things' toch nog terug uit de dood?

Nina Beerendonk, 22 februari 2023 13:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het afgelopen seizoen van Stranger Things kreeg van sommige mensen kritiek omdat er te weinig belangrijke personages stierven. Toch keert dit personage dat in seizoen 4 doodging gewoon terug, als het acteur Matthew Modine ligt…
Modine zou best willen terugkeren in seizoen 5 van Stranger Things, ondanks het feit dat zijn personage in seizoen 4 werd vermoord. Modine was voor het eerst in zijn rol van Dr. Martin Brenner te zien in het eerste seizoen. In dat seizoen werd hij aangevallen door een Demogorgon, maar in het afgelopen seizoen bleek hij dit overleefd te hebben.

Terugkeer uit de dood?

Modine keerde als een belangrijke antagonist terug in seizoen 4, voordat hij ten prooi viel aan de kogels van een sluipschutter in de op één na laatste aflevering. In een interview met RadioTimes.com sprak Modine over zijn mogelijke terugkeer in het laatste seizoen:

"Ik hoop dat er een manier is om Dr. Brenner te reanimeren en hem in seizoen 5 te plaatsen, want het zou geweldig zijn om deel uit te maken van het laatste seizoen".

"Nou, we hebben hem niet echt dood gezien – hij lag daar gewoon in de modder. Hij heeft de Demogorgon overleefd, hij heeft Vecna overleefd in aflevering 1 van seizoen 4…"

Hoewel het waar is dat Dr. Brenner al een aantal keer ternauwernood is ontsnapt aan de dood, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij in seizoen 4 van Stranger Things de kogel heeft overleefd. Ook hebben showrunners Matt en Ross Duffer eerder laten doorschemeren dat Brenners dood deze keer echt is.

Stranger Things is te zien op Netflix.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matthew Modine, Dr Brenner

Populair nieuws