'The Walking Dead'-acteur Jansen Panettiere overleden op 28- jarige leeftijd

Jansen Panettiere uit 'The Walking Dead' overleden

Volkomen onverwacht is Jansen Panettiere uit 'The Walking Dead' overleden.

Valeria Milic, 23-02-2023 18:22

Het treurige nieuws is bekendgemaakt dat de jonge acteur en schilder Jansen Panettiere (The Walking Dead) is overleden. TMZ berichtte dat hij op zondagmiddag 19 februari thuis dood werd aangetroffen. Panettiere werd slechts 28 jaar.
Panettiere is de jongere broer van actrice Hayden Panattiere (Heroes). Beiden begonnen al jong in het showbizzvak. In twee films waren zij samen te zien, namelijk Tiger Cruise en The Forger.

Film-, tv-, en stemacteur

Panattiere werd geboren op 25 september 1994 in New York. Hij speelde voornamelijk in films, en werkte daarnaast als stemacteur. Dit was onder andere in Ice Age: Meltdown en de Nickelodeon-specials over Holly Hobbie.

Tevens was hij te zien in series zoals Everybody Hates Chris en The Walking Dead. Hierin speelde hij de rol van Casper, één van de bewoners van de Hilltop-kolonie.

Talent voor schilderen

Naast zijn acteerwerk was Panettiere een niet onverdienstelijk schilder. De schilder Michael Delaney leerde Panettiere een aantal jaren geleden kennen, en zag hem als iemand met talent. "Hij vertelde me toen dat schilderen voor hem een manier was om met depressie om te gaan," aldus de kunstenaar.

Zijn partner Catherine Michie, die meer dan eens model zat, plaatste een bericht op haar Instagram. Hierin gaf zij aan: "Het doet ontzettend veel pijn dat ik je lach nooit meer zal horen. Het spijt me dat ik er niet was toen je me nodig had en ik hoop dat je vrede hebt gevonden".

Panettiere's doodsoorzaak wordt momenteel nog onderzocht.
Lees meer over: Jansen Panettiere, Hayden Panettiere, The Walking Dead, overlijden

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws