search
Originele 'The Good Doctor'-acteur maakt spectaculaire terugkeer in seizoen 6
Series / Nieuws

Originele 'The Good Doctor'-acteur maakt spectaculaire terugkeer in seizoen 6

Dr. Jared Kalu komt voor een paar afleveringen weer terug, maar wat is de reden hiervoor?

Het komt wel vaker voor dat een acteur stopt met een serie en dan enkele seizoen later weer terugkomt. Ook in The Good Doctor komt één van de beste acteurs weer terug na een tijdje afstand te hebben genomen van de serie.

Het gaat om niemand minder dan Dr. Jared Kalu (Chuku Modu). Hij verliet na seizoen 2 de serie en was één van de acteurs uit de originele cast.

Het verhaal van Modu's personage veranderde helemaal toen hij beschuldigd werd van het mishandelen van een werknemer die Dr. Brown seksueel lastig viel. Uiteindelijk mocht hij weer terugkomen bij het ziekenhuis, maar hij besloot om een nieuwe baan te accepteren.

Waarom komt hij terug?


Modu zal in aflevering 15 terugkomen en in 7 afleveringen te zien zijn. Maar waarom komt hij nu weer terug? Er is geen echte reden gegeven waarom Kalu nu weer terugkomt. Het lijkt er echter wel op dat hij een trend volgt.

The Good Doctor is namelijk heel erg gegroeid vanaf seizoen 1 en door af en toe acteurs van de originele cast terug te brengen, kan de serie een hulde brengen aan de sterren die de serie als eerste tot leven hebben gebracht.

Bekijk hieronder de top 10 beste momenten en stream The Good Doctor op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen