search
Vijfde seizoen 'The Good Doctor' onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'The Good Doctor' onderweg naar Videoland

Het vijfde seizoen van de reeks is vanaf februari 2022 te bekijken bij Videoland...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de aanstekelijke serie The Good Doctor. Het vijfde seizoen is namelijk onderweg naar Videoland en zal in februari 2022 aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd!

In mei van dit jaar raakte bekend dat The Good Doctor nog een vijfde seizoen zou krijgen. Dat was geweldig nieuws voor de fans. Zij kunnen nu aan de slag gaan met dat vijfde seizoen bij Videoland vanaf februari 2022.

Iedereen is in absolute feeststemming nu Shaun en Lea zijn teruggekeerd uit Guatemala? Ondertussen is er ook slecht nieuws. Een jonge, alleenstaande moeder krijgt namelijk te horen dat haar zoon misschien wel kanker heeft. Voor Mateo zal het nieuwe seizoen duidelijkheid brengen met betrekking tot de eerdere problemen die hij ondervond in Amerika.

7 februari
The Good Doctor is een populaire reeks die is gebaseerd op de Zuid-Koreaanse ziekenhuisserie Good Doctor. Deze reeks komt van de hand van Park Jae-Bum.

Het vijfde seizoen van deze serie is te bekijken bij Videoland vanaf 7 februari 2022. Zou je alvast graag een klein voorsmaakje willen krijgen van dat vijfde seizoen? Daar kan de onderstaande trailer zeker en vast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen