search
HBO Max cancelt alweer een serie na 3 seizoenen
Series / Nieuws

HBO Max cancelt alweer een serie na 3 seizoenen

Ook voor 'South Side' ligt er geen vierde seizoen in het verschiet.

Alweer kan er een nieuwe titel toegevoegd worden aan het lijstje van door HBO Max gecancelde series. Dit keer is het de serie South Side dat geen vervolg meer krijgt.

South Side is een Amerikaanse sitcom van Bashir Salahuddin en Diallo Riddle. De film speelt zich af in de wijk Englewood in Chicago en volgt twee vrienden (vertolkt door Sultan Salahuddin en Kareme Young) die onlangs zijn afgestudeerd aan de community college en op zoek zijn naar zakelijk succes terwijl ze in een rent-to-own winkel werken.

Een trots afscheid


HBO heeft aangekondigd dat de serie na drie succesvolle seizoenen zal eindigen. "Hoewel HBO Max niet verder gaat met een vierde seizoen van South Side, zijn we zo trots op de rijke wereld die Bashir Salahuddin, Diallo Riddle en Sultan Salahuddin hebben gecreƫerd," zei een niet nader genoemde woordvoerder van HBO Max in een verklaring.

"We bedanken hen en Michael Blieden, Tony Hernandez, de uiterst getalenteerde cast en crew, en onze partners bij MTV Entertainment Studios. Drie seizoenen lang balanceerde deze geliefde serie scherpe, hyperlokale sociale commentaren over het leven aan de South Side van Chicago met maffe, soms gekke humor. Het resultaat was een geheel unieke, ambitieuze en onbevreesde komedie die iedereen aanspreekt die de Amerikaanse droom wil leven."

Hoewel er dus geen vierde seizoen zal zijn zullen de voorgaande seizoenen wel gewoon nog op HBO Max te streamen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen