search
Hier gaat 'The Walking Dead: Daryl Dixon' over
Series / Nieuws

Hier gaat 'The Walking Dead: Daryl Dixon' over

Er zijn al heel wat spannende details over Daryl zijn volgende avonturen bekend.

Dat The Walking Dead franchise nog lang niet aan zijn einde is wisten we al door spinoffs als The Walking Dead: Dead City. Maar dit is niet de enige aangezien Daryl binnenkort ook zijn eigen serie zal krijgen, genaamd The Walking Dead: Daryl Dixon. Hier zijn al een aantal veelbelovende details over bekend gemaakt.

Vooral de locatie waar de serie zich afspeelt is heel anders dan we gewend zijn. Dit zorgt er ook weer voor dat we kennis maken met een flinke boel niet Amerikaanse acteurs. Deze afwisseling belooft de franchise dus een heel nieuw leven in te blazen.

De oceaan over


Waar de andere personages zich nog in Amerika bevinden blijkt Daryl aan de andere kant van de oceaan gestrand te zijn. Echter is hij niet al te blij in het Franse landschap en zal hij door de serie heen proberen zijn we terug naar huis te vinden.

Natuurlijk zal dit allemaal niet op rolletjes lopen aangezien er complicaties zijn die het verhaal spannend zullen maken. Dit wordt vooral beïnvloed door een aantal personages die in de serie geïntroduceerd zullen worden.

Enkele van die connecties zijn de buitenlandse gezichten die Daryl op zijn reis tegenkomt. Onder de eerder aangekondigde castleden zijn Clémence Poésy (Harry Potter) als Isabelle - een lid van een progressieve religieuze groepering die in Parijs geconfronteerd wordt met haar duistere verleden - en Adam Nagaitis (Tsjernobyl) als Quinn, een ontheemde Brit die in het post-apocalyptische Parijs machtig is geworden als zwarthandelaar en eigenaar van een ondergrondse nachtclub.Deze Franse sferen lijken een interessante twist aan de franchise te gaan geven. De precieze releasedatum is nog niet bekend, alleen dat het waarschijnlijk aan het einde van 2023 zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen