search
Kevin Costner slaat terug na haatberichten over zijn gedrag bij 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Kevin Costner slaat terug na haatberichten over zijn gedrag bij 'Yellowstone'

Volgens Costner zijn de geruchten die rondgaan over hem pure leugens.

Yellowstone-ster Kevin Costner heeft gereageerd op het gerucht dat hij moeilijk is om mee te werken. Hij zou onder andere de opnames van de serie vertragen, maar volgens zijn advocaat is dat complete onzin.

Eerder deze maand werd gemeld dat Costner, die patriarch John Dutton speelt in Yellowstone, binnenkort de serie zou gaan verlaten. Dit zou ook gelijk het einde van de serie betekenen.

Een week voor een half seizoen?


Ook werd beweerd dat Costner slechts een week zou willen besteden aan het opnemen van de resterende afleveringen van seizoen 5. Volgens Costners advocaat, Marty Singer, is die bewering echter onzin:

"Het idee dat Kevin maar één week aan de tweede helft van seizoen 5 van Yellowstone wilde werken, is een absolute leugen. Het is belachelijk - en iedereen die het suggereert, moet geen seconde worden geloofd".

"Zoals iedereen die Kevin kent heel goed weet, is hij ongelooflijk gepassioneerd over de serie en heeft hij altijd veel moeite gedaan om het succes ervan te verzekeren"
.

Flinke vertragingen


Matthew Belloni van het tijdschrift Puck beschrijft echter een gecompliceerde situatie tussen Costner en de serie. Er zou deze zomer slechts één week gepland staan om zijn scènes voor acht afleveringen te filmen, met twee extra dagen later dit najaar voor pick-ups.

Volgens het rapport zullen verschillende vertragingen bij de serie ertoe leiden dat Yellowstone seizoen 5B wordt gefilmd en uitgebracht in het venster dat oorspronkelijk gereserveerd was voor het zesde seizoen van de serie.

Yellowstone is te zien op Sky Showtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen