search
Slecht nieuws voor 'Yellowstone' seizoen 5 door ruzie met Kevin Costner
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'Yellowstone' seizoen 5 door ruzie met Kevin Costner

Zoals gewoonlijk spelen geld en creatieve meningsverschillen de grootste rollen in de onenigheid achter de schermen.

Het is niet de beste tijd voor de Dutton Ranch. Nadat enkele weken al een en ander naar buiten kwam over gedoe achter de schermen van Yellowstone, wordt daar nu nog een schepje bovenop gedaan.

Volgens Pucks Matthew Belloni zouden Kevin Costner en de makers van de serie al een tijdje ruzie met elkaar hebben. De acteur zou een korter opnameschema willen. Het zou zelfs zo zijn dat hij al zijn scènes voor de tweede helft van Yellowstone seizoen 5 in slechts één week gefilmd zou willen zien.

Een grote rel


Hollywood-advocaat Marty Singer spreekt dit echter tegen:

"Het idee dat Kevin maar één week wil werken aan de tweede helft van seizoen 5 is een grote leugen. Het is belachelijk en moet absoluut niet geloof worden. Kevin heeft enorm veel passie voor de serie en heeft er altijd alles aan gedaan om er een succes van te maken."

De schade lijkt echter al onomkeerbaar, want Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan zou furieus zijn over de gang van zaken. Sheridan zou al meerdere malen hebben overwogen John Dutton dood te laten gaan, maar nu lijkt die kans alleen maar groter.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen