search
Grote revivals op HBO Max zijn morsdood
Series / Nieuws

Grote revivals op HBO Max zijn morsdood

HBO-topman Casey Bloys spreekt duidelijke taal, twee populaire series krijgen geen revival.

Ongetwijfeld tot teleurstelling van velen komt er geen revival van Six Feet Under noch van True Blood. Casey Bloys geeft tekst en uitleg in een uitgebreid interview met Variety.

In het gesprek heeft Bloys het onder andere over de enorme competitie die er momenteel heerst. Verder zijn daar natuurlijk de gestegen productiekosten van de laatste jaren. Kwaliteit is echter van doorslaggevend belang voor de HBO-baas.

Komt niet van de grond


Bloys' filosofie zou kunnen verklaren waarom twee geliefde series niet terugkomen. Op de vraag of er ooit serieuze plannen waren voor Six Feet Under antwoordt hij ontkennend. Dit terwijl Six Feet Under een ongelooflijk succes was voor HBO en diverse prijzen won.

Wat True Blood betreft was er sprake van meer dan geruchten. Bloys: "We hebben een revival overwogen. Ook kwamen er een aantal scenario's, maar dit was het toch niet". De liefhebber moet het dus doen met de serie die we nu kennen dan wel schrijfster Charlene Harris' boekenserie.

Een revival van succesvolle series is een overweging voor streaming-aanbieders, maar jammer genoeg zit het er soms gewoon niet in.

Zowel Six Feet Under als True Blood kun je volledig streamen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen