search
Sarah Michelle Gellar heeft vurige wens wat betreft 'Sex and the City'
Series / Nieuws

Sarah Michelle Gellar heeft vurige wens wat betreft 'Sex and the City'

Sarah Michelle Gellar wil in de nieuwe 'Sex and the City' en ontvouwt een bijzonder idee.

In de eerste Sex and the City hebben de nodige beroemdheden hun opwachting gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan Lucy Liu (Sherlock) en de zangeres Alanis Morissette. Sarah Michelle Gellar hoort ook in dit rijtje thuis, en heeft een idee om terug te keren.

Gellar vertelde in Entertainment Tonight over haar cameo in de populaire serie. Zij speelde Debbie, die van Carrie's (Sarah Jessica Parker) column een film wilde maken. Gellar wil dolgraag terugkomen, en wel als Debbie.

SATC in Los Angeles


Gellar speelde in Buffy the Vampire Slayer toen maker Darren Starr haar een rol aanbood. "Jammer genoeg kon ik geen vrij krijgen van 'Buffy', terwijl ik ontzettend graag in 'SATC' wilde spelen. Darren zei vervolgens 'we komen naar Los Angeles'," vertelt Gellar.

SATC filmde toen inderdaad in Los Angeles, en Gellar werd opgehaald zodat ze op tijd op de set aanwezig zou zijn. "Ik had de vorige dag vanaf vijf uur in de ochtend gewerkt, en op de dag zelf moest ik om half vijf opstaan. Dus ik had zo ongeveer een delirium van het slaapgebrek," lacht de actrice.

Of Debbie bij een eventuele terugkeer naar New York komt is niet bekend, maar het zou een leuke knipoog zijn naar de oorspronkelijke serie.

Je kunt Sex and the City: And Just Like That streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen