search
Bekijk de beelden: geliefd personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'
Series / Nieuws

Bekijk de beelden: geliefd personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'

De eerste beelden tonen de terugkeer van een fan-favoriet personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Sex and the City: And Just Like That kreeg gemengde reacties. Men vond dit vervolg een beetje burgerlijk vergeleken met de baanbrekende eerste serie. Het ziet er echter naar uit dat banden uit het verleden weer aangehaald worden.

De opnames van het tweede seizoen zijn onlangs gestart, en zo te zien keert Aidan (John Corbett) terug in Carrie's leven.

Hedendaagse context


Het eerdere seizoen toonde wat aanpassingen vergeleken met de eerste serie, bijvoorbeeld een letterlijk kleurrijkere cast. Daar is natuurlijk niks mis mee, ware het niet dat velen het zagen als een poging om maar in de pas te lopen. Anderzijds kun je natuurlijk stellen dat er kritiek was geweest als men deze modernere context niet in beeld had gebracht.

Aidan's terugkeer


Het tweede seizoen lijkt niet voort te borduren op het eerder genoemde 'in de pas lopen'. De eerste opnames laten namelijk een oude bekende zien: we zien Parker samen met John Corbett, die Carrie's ex-verloofde Aidan speelt. Deze foto's kun je onderaan bekijken.

Betere match voor Carrie


Aidan was een hit bij de fans, en ontzettend veel kijkers vonden dat hij een leukere partner was voor Carrie dan Mr. Big, oftewel John Preston (Chris Noth).

Zowel de plot als de verschijningsdatum zijn vooralsnog niet bekend. Vast staat wel dat genoeg fans zullen willen weten hoe Carrie en Aidan elkaar weer tegen het lijf lopen.

Kijk Sex and the City: And Just Like That nu op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen