search
Broeierige realityserie wordt perfect ontvangen door kijkers Netflix
Series / Nieuws

Broeierige realityserie wordt perfect ontvangen door kijkers Netflix

'The Perfect Match' staat in de top 10 meest bekeken series op Netflix.

Er zijn tegenwoordig de nodige realityshows waarin sexy heren en dames een aantal weken in een mooie villa worden gezet en we kunnen bekijken wat voor drama er dan allemaal plaatsvindt. In het nieuwe The Perfect Match wordt dit genre verder verkend.

Top 10!


De serie The Perfect Match is sinds 14 februari te bekijken op Netflix en staat sinds die datum al tussen de best bekeken tien series van de streamingsdienst. De serie is opgenomen op een mooie locatie in Panama.

Plot


The Perfect Match is een nieuwe datingshow die de deelnemers van die andere Reality Shows, zoals onder andere Too Hot to Handle, Love Is Blind en The Circle aan elkaar koppelt. Uiteraard zijn vooral de meest spraakmakende kandidaten uit de andere shows hiervoor gevraagd, in de hoop op enerzijds een hoop drama en anderzijds is natuurlijk de uiteindelijke bedoeling dat ze hun perfecte relatiemateriaal vinden.

Cast


Er doen 23, voor liefhebbers van het genre inmiddels bekende, realitysterren aan het programma mee. Deelnemers zijn onder andere Francesca Farago, Shayne Jansen, Kariselle Snow, Zay Wilson, Joey Sasso, Nick Uhlenhuth, Savannah Palacio, Ines Tazi en Dom Gabriel.

Kijk de serie hier op
Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen