search
Joel-acteur uit 'The Last of Us' is blij met zijn gruwelijke dood
Series / Nieuws

Joel-acteur uit 'The Last of Us' is blij met zijn gruwelijke dood

Pedro Pascal geniet van zijn succes als acteur, maar pas na een verschrikkelijk einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Chileens-Amerikaanse acteur Pedro Pascal staat aan de top. Zijn werk in The Last of Us en The Mandalorian wordt alom geprezen, maar het begon met een afgrijselijk einde.

Pascal's doorbraak was in Game of Thrones. Hierin speelde hij Oberyn Martell, prins van Dorne. Jammer genoeg duurde dit niet lang aangezien zijn personage werkelijk een gruwelijke dood stierf.

Top drie


Martell vocht tegen Gregor 'The Mountain' Clegane (gespeeld door krachtpatser Hafþór Júlí­us Björnsson), waarbij Clegane Oberyn's hoofd letterlijk tot moes drukte. Zijn relatief korte optreden was hierdoor echter behoorlijk krachtig. Sterker nog, Pascal was erover in zijn nopjes, zoals hij in een interview met Esquire opmerkte.

"Ik ging als een baas. Als ik in de top drie sta van 'Game of Thrones'-personages die op de meest afgrijselijke manier aan hun einde kwamen, dan is alles daarna eigenlijk maar een beetje zo-zo," aldus de acteur.

Stijgende lijn


Pascal's carrière is allesbehalve zo-zo geweest na Game of Thrones. Hij kreeg onder andere een belangrijke rol in de Netflix-serie Narcos, en was hij te zien in Kingsman: The Golden Circle. Nu The Last of Us een tweede seizoen krijgt, krijgen we dus meer van Pascal te zien, en deze topserie is evenmin zo-zo.

Kijk The Last of Us op HBO Max.

Een terugblik op Oberyn:

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen