search
Grote fout ontdekt in 'The Last of Us' van HBO Max
Series / Nieuws

Grote fout ontdekt in 'The Last of Us' van HBO Max

Zelfs topseries als 'The Last of Us' bevatten nog wel eens een fout.

HBO-series staan bekend om het feit dat ze nog wel eens een foutje bevatten. Denk bijvoorbeeld aan de catastrofische Starbucks-beker in Game of Thrones. Ook The Last of Us weet hier niet aan te ontsnappen, want in de meest recente aflevering hebben kijkers een vrij duidelijke fout ontdekt.

De nieuwste aflevering van HBO's The Last of Us lijkt een grote fout te bevatten die tijdens het montageproces over het hoofd is gezien. Hoewel de fout lang niet zo extreem is als de Starbucks-beker, is hij toch goed te zien als je eenmaal weet waar je op moet letten.

Filmcrew in beeld


Veel kijkers van The Last of Us wezen er op sociale media op dat aflevering 6 van de serie per ongeluk een shot met een deel van de filmploeg laat zien.

In een overhead shot dat aan het begin van de aflevering verschijnt, zijn een aantal crewleden te zien die aan de rand van de scène staan. Het is duidelijk dat deze tijdens de montage over het hoofd zijn gezien.

Naar alle waarschijnlijkheid zal HBO nu de fout ontdekt is proberen dit gedeelte van de aflevering opnieuw te bewerken en zo snel mogelijk een herziene versie ervan op HBO Max te uploaden. HBO heeft nog niet op de fout gereageerd.

The Last of Us is iedere maandag te zien op HBO Max. Hieronder kun je de fout zelf bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen