search
Netflix en SkyShowtime brengen ons deze week een hoop humor om te streamen
Films / Nieuws

Netflix en SkyShowtime brengen ons deze week een hoop humor om te streamen

In deze nieuwe week zijn er een aantal films nieuw te streamen bij Netflix en SkyShowtime. Hou je van humor? Dan zit je deze week goed.

Vorige week zagen we een hoop diversiteit. Deze week blijven we een beetje in het thema humor hangen met alles wat nieuw te streamen is. Van animatie tot stand-up comedy.

Netflix


Deze week brengt Netflix ons twee films om te streamen.

Vanaf dinsdag 28 februari kunnen we A Whole Lifetime with Jamie Demetriou streamen bij de dienst.

Een baarmoeder met uitzicht. De ongemakken van volwassenheid. De toch niet zo gouden jaren. Verken alle levensfasen met Jamie Demetriou in deze muzikale comedyspecial.



Nog meer bij Netflix deze week in dezelfde soort categorie. Vanaf zondag 5 maart komt Netflix met Chris Rock: Selective Outrage. Deze kan je vanaf die dag hier streamen.

Chris Rock schrijft comedygeschiedenis terwijl hij in realtime stand-up treedt voor het eerste wereldwijde livestreaming-evenement van Netflix.



SkyShowtime


SkyShowtime lijkt ook deze week het humoristische thema mee te gaan. Wel een ander soort humor want daar kan je vanaf 28 februari Minions: Rise of Gru streamen.

In het hart van de jaren zeventig, te midden van wijd uitlopende spijkerbroeken, groeit Gru op in de buitenwijken. Gru, een fanboy van een superschurk-supergroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt een plan om slecht genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn trouwe volgelingen, de Minions, die chaos veroorzaken. Samen zetten Kevin, Stuart, Bob en Otto hun vaardigheden in terwijl zij en Gru hun eerste hol bouwen, experimenteren met hun eerste wapens en hun eerste missies uitvoeren.



Overzicht


Om alles ook goed overzichtelijk terug te kunnen zien, hier even een lijstje met alles bij elkaar.

Netflix
Dinsdag 28 februari, A Whole Lifetime with Jamie Demetriou
Zondag 5 maart, Chris Rock: Selective Outrage

SkyShowtime
Dinsdag 28 februari, Minions: Rise of Gru
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen