Maart wordt dé maand van Britse crimeseries op NPO Plus

Komende maand komen er meerdere sterke Britse series uit bij de NPO.

Mitchell van Vuren, 27-02-2023 08:52

De Britse successerie The Responder met Martin Freeman was nog maar het startschot van veel mooie Britse series op NPO Plus. Bekijk hieronder welke er allemaal in maart uitkomen op de NPO of bij NPO Plus.

Endeavour Morse 8 | KRO-NCRV | Vanaf 23 februari te bingen op NPO Plus, vanaf 4 maart op NPO2


In de Britse politieserie lossen de rechercheurs Thursday, Morse en Strange een aantal mysterieuze misdrijven op in Oxford. De eerdere seizoenen zijn nu al te streamen op NPO Plus.


Without Sin | KRO-NCRV | Vanaf 25 maart bingen op NPO Plus, wekelijks op NPO2


Drie jaar na de moord op haar dochter wil de moordenaar dat Stella hem opzoekt in de gevangenis. Wanneer ze ingaat op zijn verzoek, heeft hij een verhaal dat aanleiding geeft om op onderzoek uit te gaan. Het is het begin van een bloedstollende jacht naar de waarheid.


Stonehouse | KRO-NCRV | Vanaf 30 maart bingen op NPO Plus, vanaf 31 maart wekelijks op NPO2


Dit driedelige drama volgt het leven van de in ongenade gevallen Labour-politicus John Stonehouse, een hooggeplaatste minister in de regering van premier Harold Wilson. In november 1974 verdween de politicus van een strand in Florida, een keurig gevouwen stapel kleren achterlatend. Zijn eigen dood in scène zetten bleek echter lastiger dan verwacht.


Lees meer over: without sin, brits, crime, serie, stonehouse, endeavour morse, the responder, misdaad, drama, npo, npo plus

Populair nieuws